Drukwerk

Al meer dan 15 jaar leveren wij aan diverse klanten drukwerk in de breedste zin van het woord

Flyers, posters, folders, kranten, magazines, brochures, programmaboekjes, visitekaartjes: noem het maar op. De prijs van drukwerk hang af van de oplage. Hoe meer er gedrukt moet worden, hoe goedkoper het per stuk wordt. Dit komt doordat de eerste kosten voor de drukplaat hoog zijn en vervolgens het drukken per stuk erg goedkoop is. Mocht de oplage erg klein zijn, dan kun je ook nog overwegen om het te laten printen.

Kwaliteit
We werken samen met hoogwaardige drukkers die staan voor kwaliteit. Het is belangrijk dat de ontwerpen voor het gedrukt wordt goed worden aangeleverd, volgens de standaarden die nodig zijn. Dit proces verzorgen wij er gratis bij. Er zijn veel vragen over diverse termen, wat is nou PMS? Of rillen? Om je wegwijs te maken vind je hier een overzicht van al het vakjargon.

Vrijblijvende offerte?
Wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je weten wat we al geleverd hebben? Bekijk hier een deel van ons drukwerk portfolio.

Wij zorgen voor het volgende drukwerk:

  • Visitekaartjes
  • Brochures
  • Flyers
  • Magazines
  • Folders
  • Kranten
  • Posters
  • Presentatiegidsen
  • Tickets
Bekijk drukwerk portfolio